autobelettering-JD-Sign-productions-bv

Van ontwerp tot bestickering

Autobestickering is een hele slimme manier van reclame maken. Op deze manier verspreid je op een relatief goedkope manier jouw reclameboodschap én je hebt enorm veel zichtbaarheid onderweg. Of het nu gaat om één autobelettering of om een full colour car wrapping van een heel wagenpark, JD Sign heeft de juiste vakmensen en kennis in huis om dit te verzorgen.

Je bedrijfsauto(’s) rond laten rijden zonder belettering is dus echt een gemiste kans. De mogelijkheden in autobelettering zijn eindeloos en kan verschillende functies hebben, van reclame tot veiligheid:

Design op maat
Niet alleen het model auto, maar ook de kleur van de lak heeft veel invloed op de plaats waar de bestickering het beste tot zijn recht komt. Wij van JD Sign kunnen een design maken voor letterlijk elk type auto, doordat we beschikken over alle werktekeningen van alle automodellen van alle bouwjaren, merken en types. Hierbij kijken we kritisch waar de reclame het beste tot zijn recht komt, zodat je verzekerd bent van een zo groot mogelijke zichtbaarheid. Door te werken met werktekeningen heeft u al een goed beeld van het eindresultaat!

Blinderen
Autobestickering wordt niet alleen gebruikt als reclamemiddel, maar ook om de veiligheid van uw auto te verhogen. Door de autoruiten te blinderen is de auto beter beschermd tegen inbrekers. Mooi meegenomen is dat je auto ook meteen een sportievere uitstraling krijgt.